Kommentarer (4)

Fisketävling - Pågen Cup 22/8

Lördagen den 22/8 pågick Pågen Cup som jag var med och "gäst fiskade" för Team mothugget, mellan 8 på morgonen till 6 på kvällen hölls tävlingen vid sjön Teen i Hasselfors. Endast abborre var tillåtet, antal kilo samt största, gädda gav minus poäng och även en öppning för att vinna "pajas priset". Det priset var det fulaste jag någonsin sett ta mig fan, kolla in bilden där nere på Mr.flint som vann det!

Med 10 cm tillgodo för att inte börja läcka in vatten i båten, en nerkissad gubbe, ett spö som var ihop lindat med plåster och lina efter det gått av,  en dyng sur fot och förjävla mycket lina som trassla. Så lyckades vi på ta hem segern i tävlingen. Varav den sista abborren jag fick gav oss segern!
För er som varit med om ett mindre jordskalv så vet jag nu hur det känns efter Mr.Hellstone halkar i en 330 båt som är pippigul...


Glad och blöt, han gick ifrån att tvätta dynor till att dra stor gäddan!


Vinnarna av pågen cup, Jag och Pihl, Hellstone fick inte plats på blden!


Phil tar åt sig äran med min seger abborre som tog på en wipp spinnare!Här är vinnaren av pajaspriset, har ni sett något så hemskt?

2009-08-26 @ 18:59:07


Kommentarer (5)

Godis till draglådan!

På lördag ska jag gäst-fiska för Team mothugget på teen när Pågen Cup pågår. Passade på att ta en tur till Outdoor xtreme uppe på stan, för lite små godis till abborrfisket.

Efter ha läst inbjudan till Pågen cup och kollat omkring på internet på de olika team som är med börjar jag undra va fan jag gett mig in på....haha


(klicka för större bild)

Här hittar ni fiskegrejorna Outdoor Xtrem


2009-08-19 @ 20:18:12


Kommentarer (5)

Fiske med Joel

Onsdags eftermiddag drog jag och Joel ut till stugan för att fiska i två dagar, vädret skifta mycket men vi klara oss ifrån åskan och regnet fram tills på torsdag eftermiddag. Vi fick riktigt bra med abborrar, även om fisken var försiktig i huggen. De flesta abborrarna var ganska små, några på 3-4 hg som var okej, tappade en över kilot....kändes hårt! hehe(klicka för större bild)

2009-08-16 @ 22:11:07


Kommentarer (0)

Huggtabell 2009 ABU2009-08-11 @ 14:51:17


Kommentarer (3)

Fluga efter gädda!

Idag har det varit riktigt varmt och inte ett moln, tänkte skita att gå ner till båten. Men när klockan var runt 20:00 så blev det svalare och lite moln titta fram, då blev suget för stort!

Tog båten ut till en vik och började kasta med flugspöet, efter ha fiskat av viken grundligt så panga det till vid vass kanten!

(klicka för större bild)

Plats: Södra Hjälmaren
Fluga: silver flash (bild) kan köpas på flugor.se
Vikt: vägde aldrig
Längd: 64 cm


Skitfiske!

/ Robin

2009-08-08 @ 23:02:25


Kommentarer (0)

Hjälmaren lördag till söndag!

Ska till hjälmaren idag och stanna tills söndag, har varit dåligt fiske senaste tiden där. Får hoppas det har blivit bättre och det sköna vädret håller,  tar med mig både haspel och flugspöet. Blir nog mest flugfiske efter gädda, det är så jävla sjukt kul! Under tiden får ni njuta av en bild på båten jag har där! hehe


(klicka för större bild)

2009-08-08 @ 02:04:38


Kommentarer (1)

Abborre och gädda i Hällebosjön

Efter att ha dragit abborre på abborre så slutade det plötsligt hugga, började misstänka att en gädda simmat intill grundet. Bytte från spinnare till ett Atom 25g med vmc krok och kastade ut, mycket riktigt så högg en gädda på första kastet. 

klicka för större bild

Tog ett nytt kast med atom draget och lyckades kroka en abborre på cirka 1 hg, haha måste varit hungrig som fan!

klicka för större bild

2009-08-07 @ 02:53:37