Kommentarer (8)

städning i fiskehörnan

städa bland draglådor har jag tänkt göra länge men inte haft tid, pga av allt fiske! Men nu är det gjort och fan va bra det blev i min fiskehörna.

Tog nästan 2 timmar men det var kul för jag hittade gammla drag som man har fina minnen med!

Här har vi ett av mina guld korn, fick min första gädda på detta bete. Har faktiskt inte fiskat med den på 6-7 år, den ligger bara där som ett minne!
Denna  gula hi-lo kopian slutade fungera efter jag fick en 5 kg's gädda, som var min största för länge sen.
Den här regnbågsfärgade wobblern står för mitt nuvarande rekord på gädda! 7.2 kg tagen i Toften när jag igentligen fiskade gös! hehe
Nu när man börjat med Jerkbait fiske känns det nästan som man aldrig kommer gå tillbaka till wobblers utan hålla sig till jerkbaits, får hoppas det kan leverera någon gädda större än 7.2 kg!

2009-10-15 @ 22:32:04


Kommentarer (2)

11 oktober - Hällebo

"Team 3 man in a boat" tog en tur till Hällebo för fiske, men vi tappade bort en medlem i skåne :) Så det blev Jag och Eric bara. Med mulet väder och ganska vindstilla gled  Vi sakta ut med båten.Vi både spinn & jerk fiskade, men efter 20 dragbyten så visade det sig att koppar färgade skeddrag var det som fungerade bäst. Det var dryga 6 grader i luften och vi hade på oss flytoverallerna ( fan va nöjda vi är med dom ) så man höll sig varm. Efter en fika paus i en vik med kaffe, mackor och lite godis så började vi få fisk.

Min abborre som tog på krokodil skeddrag.


Eric med monstergäddan som tog på ett atom skeddrag!

2009-10-12 @ 23:42:49


Kommentarer (1)

9 oktober

Haft ledigt två dagar ifrån jobbet, så varför inte passa på att fisk lite? hehe


Fiskade mellan 9 till 12 på förmiddagen i riktigt kallt väder, det blåste riktigt mycket så att lämna viken var ingen idé. Självklart jerka jag som vanligt, men idag gick inte favorit betet något bra tack vare det blåsvädret som gjort hela viken grumlig. Så det var var bara  att testa Buster Jerk C134 "Psyko",  den fungerade bättre!


Upp kom 2 gäddor och en tappad. Sen plocka jag upp lite kräftor precis vid stranden också!
2009-10-10 @ 11:51:57


Kommentarer (2)

Robins fiske blogg

2009-10-03 @ 18:50:48